Turvaposti suojaa luottamukselliset viestit
- käyttöön jopa tilauspäivänä

Turvaposti on suomalainen salattu sähköposti, jonka avulla voit viestiä salatusti kenen tahansa kanssa. Esimerkiksi henkilötiedot ja liikesalaisuudet siirrät helposti Turvapostilla.

Sähköpostin salaus on helppoa: voit lähettää Turvapostia omalla sähköpostillasi (esim. Outlookilla) tai web-liittymällä. Lisää vain vastaanottajan osoitteen jatkoksi Turvapostin pääte, esim. etunimi.sukunimi@yritys.fi.turvaposti.fi

Turvaposti on salannut suomalaisten yritysten, julkishallinnon ja yhteisöjen viestintää jo vuodesta 2004 alkaen. Turvapostille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena palvelun kotimaisuudesta.

Salatun sähköpostin keskeiset ominaisuudet:

  • voit lähettää ja vastaanottaa salatut viestit omasta sähköpostistasi tai web-liittymästä
  • saat tiedon milloin vastaanottaja on avannut viestisi
  • ulkopuoliset voivat lähettää sinulle salattuja viestejä oma-aloitteisesti
  • palvelu toimii ilman ohjelma-asennuksia


Haluan, että minulle lähetetään malliviesti Turvapostilla

Salattu sähköposti hyödyntää tiedonsiirrossa samaa TLS/SSL-salausta kuin pankkien internetpalveluissa.

Viestisi vastaanottaja voidaan tunnistaa joko tekstiviesti-salasanalla tai vahvalla sähköisellä tunnistuksella (pankkitunnukset/mobiilivarmenne). Turvaposti voidaan halutessanne myös integroida organisaationne tietojärjestelmään, jolloin salatun sähköpostin lähetys tapahtuu automaattisesti.

Turvaposti sopii kaikille toimialoille organisaation koosta riippumatta, katso referenssejä. Lue asiakkaan kokemus Turvapostista (Tivi-lehti 5/2019).

Turvapostin salausmenetelmät ovat saaneet suomalaiset patentit FI116815 ja FI125832B, eurooppapatentin EP3286891 ja USA-patentin US 10,341,120 B2.

Turvapostin lähetyskieleksi voi valita suomen, englannin tai ruotsin. Kansainvälistä käyttöä varten Turvapostista on tarjolla kokonaan englanninkielinen securedmail.eu-versio.

Turvaposti on käytettävissä nopeimmillaan jo tilauspäivänä.

Soita ja kysy lisää (09) 43910 200 tai pyydä tarjous Turvapostista.