EU:n tietosuoja-asetus velvoittaa:
Luottamukselliset henkilötiedot on lähetettävä suojatusti » Lue lisää

Sähköpostin salaus on helppoa Turvapostilla – käyttöön jo seuraavana arkipäivänä

Turvaposti on suomalainen sähköpostin salauspalvelu, jonka avulla voit viestiä salatusti kenen tahansa kanssa. Palvelu on salannut suomalaisten yritysten, julkishallinnon ja yhteisöjen viestintää jo vuodesta 2004 alkaen. Turvaposti on käytettävissä viimeistään tilauksen jälkeisenä arkipäivänä. Palvelu on mahdollista myös integroida asiakkaan järjestelmään, jolloin salatun viestin lähetys tapahtuu automaattisesti.

Keskeiset ominaisuudet:
  • voit lähettää ja vastaanottaa salatut viestit omasta sähköpostistasi tai web-liittymästä
  • palvelu toimii ilman ohjelmistoasennuksia
  • näet milloin vastaanottaja on avannut viestisi
  • voit myös vastaanottaa salattuja viestejä keneltä tahansa lähettäjältä

Haluan, että minulle lähetetään malliviesti Turvapostilla

Turvapostin molemmille käyttötavoille on myönnetty patentti: web-liittymästä lähetys (pat. FI116815) ja omasta sähköpostista lähetys (pat. FI125832B). Turvapostissa hyödynnetään samaa TLS/SSL-salausta kuin pankkien internetpalveluissa

Turvapostilla lähettävät luottamuksellisia tietoja muun muassa finanssi- ja turvallisuusalan yritykset, terveydenhoitoalan organisaatiot, pörssiyhtiöt ja eri alojen PK-yritykset. Katso referenssejä.

Turvapostin lähetyskieleksi voi valita myös englannin tai ruotsin. Kansainvälistä käyttöä varten Turvapostista on tarjolla kokonaan englanninkielinen securedmail.eu-versio.