Salattu sähköposti

Sähköpostin salaus on helppoa, saat Turvapostin käyttöön jopa tilauspäivänä


Turvaposti on suomalainen salattu sähköposti, jonka avulla voit viestiä salatusti kenen tahansa kanssa. Esimerkiksi henkilötiedot ja liikesalaisuudet siirrät helposti Turvapostilla, jota voit käyttää omasta sähköpostiohjelmastasi.

Sähköpostin salaus on helppoa: voit lähettää Turvapostia omalla sähköpostillasi (esim. Outlookilla) tai web-liittymällä. Lisää vain vastaanottajan osoitteen jatkoksi Turvapostin pääte, esim. etunimi.sukunimi@yritys.fi.turvaposti.fi

Viestisi vastaanottaja voidaan tunnistaa joko tekstiviesti-salasanalla tai vahvalla sähköisellä tunnistuksella (pankkitunnukset/mobiilivarmenne). Turvaposti voidaan halutessanne myös integroida organisaationne tietojärjestelmään, jolloin salatun sähköpostin lähetys tapahtuu automaattisesti.

Salatun sähköpostin keskeiset ominaisuudet:
  • voit lähettää ja vastaanottaa salatut viestit omasta sähköpostistasi tai web-liittymästä
  • saat tiedon milloin vastaanottaja on avannut viestisi
  • ulkopuoliset voivat lähettää sinulle salattuja viestejä oma-aloitteisesti
  • palvelu toimii ilman ohjelma-asennuksia


Haluan, että minulle lähetetään malliviesti Turvapostilla


Turvaposti on salannut suomalaisten yritysten, julkishallinnon ja yhteisöjen viestintää jo vuodesta 2004 alkaen. Sähköpostin salaus on kotimaista, siitä osoituksena Turvapostille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Salattu sähköposti hyödyntää tiedonsiirrossa samaa TLS/SSL-salausta kuin pankit internetpalveluissaan.

Turvaposti sopii kaikille toimialoille organisaation koosta riippumatta, katso referenssejä. Lue asiakkaan kokemus Turvapostista (Tivi-lehti 5/2019).

Turvapostin salausmenetelmät ovat saaneet suomalaiset patentit FI116815 ja FI125832B, eurooppapatentin EP3286891 ja USA-patentin US 10,341,120 B2.

Turvapostin lähetyskieleksi voit valita suomen, englannin tai ruotsin. Kansainvälistä käyttöä varten Turvapostista on tarjolla kokonaan englanninkielinen securedmail.eu-versio.

Turvaposti on käytettävissä nopeimmillaan jo tilauspäivänä.

Soita ja kysy lisää (09) 43910 200 tai pyydä tarjous Turvapostista.